cat

Ασφάλεια

Για την προστασία των στοιχείων που διακινούνται μέσω της Ιστοσελίδας χρησιμοποιείται λογισμικό κρυπτογράφησης. Η αποκρυπτογράφηση των στοιχείων σας είναι εξαιρετικά ισχυρή και θεωρείται πρακτικά απαραβίαστη.

COOKIES

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο Mini Mo Kids Boutique χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Απαραίτητα βήματα για την τοποθέτηση παραγγελίας

Επιλέγετε από τον προϊοντικό κατάλογο ή από την αναζήτηση προϊόντων συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων και τους τοποθετείτε στη σακούλα (καλάθι) αγορών. Επιλέγετε από τη σακούλα αγορών τα προϊόντα που επιθυμείτε τελικά να παραγγείλετε. Συμπληρώνετε τα στοιχεία της παραγγελίας, όπως τον τρόπο πληρωμής, τον τρόπο αποστολής, τη διεύθυνση αποστολής και τα σχόλια της παραγγελίας. Επιθεωρείτε τη συνολική εικόνα της παραγγελίας, αποδέχεστε τους γενικούς όρους συναλλαγών και δίνετε την τελική εντολή παραγγελίας. Σε κάθε βήμα από τα παραπάνω και για τη διόρθωση σφαλμάτων πριν την ανάθεση της παραγγελίας, υπάρχει επιλογή Πίσω, δίπλα στο κουμπί Συνέχεια. Όλες οι παραγγελίες των προϊόντων εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα τους. Σε περίπτωση δυσχερειών εφοδιασμού ή εξάντλησης των προϊόντων σε απόθεμα, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικώς στον αριθμό που έχετε δηλώσει είτε μέσω email, σχετικά με παρόμοια προϊόντα ίσης ή ανώτερης ποιότητας και αξίας, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε. Εάν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε τέτοιου είδους παρόμοια προϊόντα, θα σας επιστρέψουμε ατόκως το ποσό που ενδεχομένως έχετε πληρώσει. Πραγματοποιώντας την παραγγελία, δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει όλες τις πληροφορίες που σας παρασχέθηκαν κατά τη διαδικασία παραγγελίας – αγοράς και ότι αποδέχεστε εξ’ ολοκλήρου τους γενικούς όρους συναλλαγών και πληρωμής καθώς και τους όρους που αφορούν την πολιτική επιστροφών, αλλαγών και αντικατάστασης προϊόντων, που περιγράφονται στην παρούσα ιστοσελίδα του Mini Mo Kids Boutique Η συναλλαγή σας με την εταιρεία μας θεωρείται ότι έχει λάβει χώρα αποκλειστικά και μόνο τη στιγμή που θα λάβετε σχετικό e-mail «επιβεβαίωσης παραγγελίας» από εμάς και ολοκληρώνεται κατόπιν της ολοσχερούς εξόφλησης του ποσού της παραγγελίας και της, ακόλουθης παραδόσεως των προϊόντων στον καταναλωτή. Οι συμβαλλόμενοι με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχουν υποχρεωτικά έγκυρο προσωπικό e-mail κατά την παραγγελία προϊόντων.

Ηλεκτρονική αρχειοθέτηση παραγγελιών

Οι παραγγελίες σας αρχειοθετούνται ηλεκτρονικά και μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να λάβετε γνώση του περιεχομένου της παραγγελίας σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η εξόφληση των προϊόντων που αγοράζονται ηλεκτρονικά μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπου:

• Με κατάθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό της εταιρείας μας με τα εξής στοιχεία (Τράπεζα, Όνομα Δικαιούχου, IBAN, Αριθμός λογαριασμού).

• Με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

• Μέσω λογαριασμού Paypal. Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με τρέχουσα ελληνική νομοθεσία οι παραγγελίες με αξία άνω των 500 Ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων θα πρέπει να εξοφλούνται αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, όπως ενδεικτικά άλλα όχι περιοριστικά τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή μέσω λογαριασμού πληρωμών, χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού.

Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ – ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η εταιρεία μας αποστέλλει τα προϊόντα της σε όλη της Ελλάδα και το εξωτερικό. Το κόστος αποστολής εντός Ελλάδας για παραγγελίες άνω των 100,00 ευρώ είναι δωρεάν, ενώ για παραγγελίες χαμηλότερης αξίας εντός Αττικής το κόστος αποστολής είναι 3,00 Ευρώ και για αντίστοιχες παραγγελίες εκτός Αττικής είναι 5,00 Ευρώ.

Το κόστος μεταφορικών αναγράφεται κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Το κόστος αποστολής στο εξωτερικό κυμαίνεται ανάλογα με το είδος και το βάρος του προϊόντος και το τόπο αποστολής και διαμορφώνεται βάσει της πολιτικής τιμολόγησης της μεταφορικής εταιρείας. Ο πελάτης οφείλει να ενημερώνεται για τις τελωνιακές χρεώσεις που ενδεχομένως προκύψουν όταν παραγγέλνει τα προϊόντας που ζητάει την αποστολή του στο εξωτερικό, με τις οποίες βαρύνεται αποκλειστικά ο ίδιος. Οι αποστολές προϊόντων πραγματοποιούνται από την εταιρείας μας εντός τριών εργάσιμων ημερών από τη ημερομηνία της παραγγελίας και γνωστοποιείται στον πελάτη με την αποστολή σχετικού email. Η Εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση του προϊόντος από τον μεταφορέα και δεν ευθύνεται γενικά για καθυστερήσεις στην επιβεβαίωση-αποδοχή και εκτέλεση των παραγγελιών και παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων που οφείλονται ενδεικτικά σε λόγους ανωτέρας βίας, λόγω καιρικών φαινομένων, ή πυρκαγιάς, ή λόγω απεργιών προμηθευτών, δυσλειτουργιών των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών και για λόγους μη δυνάμενους να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της Εταιρείας. Παρέχεται πάντα η δυνατότητα παραλαβής του προϊόντος από το κατάστημα μας.

Αποδοχή των όλων παραπάνω όρων χρήσης

Η χρήση της Ιστοσελίδας www.minimokidsboutique.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη - πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων. Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα. Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων χρήσης. Όλοι οι παρόντες Όροι χρήσης καθώς και οι όροι της πολιτικής αλλαγών και επιστροφών, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια δικαστήρια για τυχόν διαφορά προκύψει από συναλλαγές εξ αποστάσεως μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) της εταιρείας μας ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών.

Το προϊόν προστέθηκε στην Σύγκριση